Anar directament al contingut

Volta Cicloturista a Mallorca en BTT

Volta Cicloturista a Mallorca en BTT

Tres etapes amb un recorregut total de 153 Km.

Del 8 al 10 de gener es celebrarÓ la tercera ediciˇ de la Volta Cicloturista a Mallorca en BTT, cursa de carÓcter no competitiu organitzada per Sport Marketing. El dijous dia 8 comenšarÓ la volta amb un recorregut de 35 Km. que s'iniciarÓ a Magaluf per passar pel coll de Na Burguesa i finalitzar a Magaluf. L'endemÓ divendres la sortida i l'arribada seran a Palma amb un recorregut de 58 Km. que passarÓ per Es Verger (Esporles) i Port des Canonge (Banyalbufar). El dissabte es farÓ l'ultima etapa amb sortida i arribada a Magaluf i un itinerari de 60 Km per Peguera, Camp de Mar, Port d'Andratx, Sant Elm, S'Arracˇ, Andratx i Es CapdellÓ.

MÚs informaciˇ: www.esportactiu.net

 
Data de publicaciˇ: 07/12/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat