Anar directament al contingut

Futur Jove

Futur Jove

Fira sobre habitatge, treball i educaciˇ per als joves.

Del 9 a l'11 de febrer tendrÓ lloc al recinte firal de Palma la segona ediciˇ de Futur Jove, fira sobre habitatge, treball i educaciˇ per als joves. La fira, organitzada per la Direcciˇ General de Joventut del Govern de les Illes Balears i patrocinada per Sa Nostra, comptarÓ amb la presŔncia de gairebÚ cent expositors i estarÓ oberta a tot el p˙blic i centres escolars que vulguin visitar-la. Dins la fira es durÓ a terme l'exposiciˇ "Diferents" dedicada a divulgar les diverses realitats socials des de l'˛ptica dels mateixos joves i de les seves experiŔncies vitals.

Com a complement de la fira s'ha editat una guia que tÚ com objectiu ajudar als joves en el procÚs de trobar feina i habitatge, planificar els seus estudis o el seu temps lliure.

L'entrada serÓ gratu´ta i l'horari d'obertura de les 9:30 a les 20:00 h.

MÚs informaciˇ: www.futurjove.com

 
Data de publicaciˇ: 05/02/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat