Anar directament al contingut

Turisme Just

Turisme Just

ONG especialitzada en turisme.

Turisme Just és una nova ONG especialitzada en turisme que té per objectius impulsar una actuació ètica de les empreses turístiques que inverteixen a països del Tecer Món, fomentar el desenvolupament turístic sostenible i crear línies estables de solidaritat entre el sector turístic i el Tercer Món a través de programes de desenvolupament.

El mallorquí Carles Tudurí i el català Joan Miquel Gomis, ambdós periodistes i professors universitaris, són els fundadors de la nova organització, que compta entre els seus col·laboradors amb la menorquina Núria Sintes.

Més informació: www.turismojusto.org

Imatge: Logotip dissenyat pel pintor Miquel Salom

 
Data de publicació: 06/03/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat