Anar directament al contingut

Balears rep 1,2 milions de turistes estrangers el mes de maig

Balears rep 1,2 milions de turistes estrangers el mes de maig

Augment del 6% respecte del mateix mes de l'any anterior.

Balears va rebre el mes de maig 1,2 milions de turistes internacionals. Respecte el mateix mes de l'any anterior es va produir un augment del 6%. Els mercats més rellevants, l'alemany i el britànic, registraren ascensos del 8,9% i del 4,6% respectivament.

Durant els cinc mesos acumulats de 2006 Balears ha rebut 2,6 milions de turistes internacionals, un 2,4% més que durant el mateix període de l'any 2005. Els principals mercats, l'alemany i el britànic han augmentat el 2,8% i 0,7%, respectivament.

Més informació:

Encuesta de Movimientos Turísticos en Frontera Enero-Mayo 2006 en format PDF (Ministeri d' Indústria, Turisme i Comerç)

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 22/06/2006

© 1996-2019 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat