Anar directament al contingut

Festes de Sant Elm

Festes de Sant Elm

L'acte més esperat és la tradicional batalla de moros i cristians.

La petita població costanera de Sant Elm celebra aquests dies les seves festes patronals. El programa d'activitats inclou projeccions de cinema, concerts i activitats esportives i populars.

L'acte més esperat de les festes és la tradicional batalla de moros i cristians que tendrà lloc a la platja de Sant Elm el divendres 4 d'agost a partir de les 21:00 h. Prèviament hi haurà una cercavila i l'actuació dels Castellers de Mallorca, i la festa continuarà al vespre amb focs artificials, i verbena amb l'actuació d'Orquesta Cabana Lolo's Band i els grups locals Little Kiss i Los Malditos.

L'endemà, dissabte 5 d'agost, a partir de les 19:30 h, es celebrarà la tradicional processó marítima, seguida de la missa a l'Església en honor a Santa Catalina Tomàs. La jornada finalitzarà amb una gran verbena i una festa jove amb DJ's.

Les festes finalitzaran el diumenge 6 d'agost. Aquest dia, a les 22:30 h, hi haurà un espectacle de boleros mallorquins, a càrrec dels grups Aires d'Andratx i Balls i Tonades de Mallorca.

El programa complet de les festes es pot consultar a la web de l'Associació Juvenil Es Pantaleu de Sant Elm.

Informació sobre Sant Elm: Reportatges >> Pobles >> Sant Elm

Foto © MallorcaWeb / BalearWeb: Platja de Sant Elm

 
Data de publicació: 03/08/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat