Anar directament al contingut

Regata de vaixells d'època a la Badia de Palma

Regata de vaixells d'època a la Badia de Palma

XXII edició del Trofeu Almirall Comte de Barcelona.

Del 14 al 20 d'agost es disputarà en aigües de la Badia de Palma la XXII edició del Trofeu Almirall Comte de Barcelona, regata organitzada per la Fundación Hispania de Barcos de Época amb la col·laboració de l'Escola Nacional de Vela Calanova i la Real Federación Española de Vela, que comptarà enguany amb la participació de més de seixanta vaixells d'època procedents de catorze països.

Els vaixells, que romandran amarrats a les instal·lacions de Marina Port de Mallorca al Passeig Marítim de Palma, competiran en dues categories segons la seva data de construcció. Època, avarats fins el 31 de desembre de 1949, i Clàssics, avarats entre l'1 de gener de 1950 i el 31 de desembre de 1975.

Més informació: www.fundacionhispania.org

Foto © MallorcaWeb / BalearWeb

 
Data de publicació: 14/08/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat