Anar directament al contingut

Nit de l'Art a Palma

Nit de l'Art a Palma

Galeries i centres culturals oberts fins a mitja nit.

La desena edició de la "Nit de l'Art" se celebra a Palma el dijous, 21 de setembre, amb la participació d'una trentena de galeries d'art, centres culturals i museus, que mantenen obertes excepcionalment les seves portes fins a les 23:30 h.

Hi participen les galeries de Palma ABA, Altair, Ferran Cano, Joan Guaita, Joan Guaita Peça Única, Jule Kewenig, Maior, Pelaires, Centre Cultural Contemporani Pelaires, Xavier Fiol, La Caja Blanca, Gabriel Vanrell, Mediterrània, Joan Oliver "Maneu" i Joan Oliver "Maneu" Nou Espai. D'altra banda, a la Misericòrdia exposen cinc espais de la part forana. Són les galeries Bennassar de Pollença, Marimón de Can Picafort, Can Janer d'Inca, Centre Cultural Andratx, a més del Centre d'Art la Real.

Pel que fa a centres culturals i museus, hi participen Casal Solleric, Ses Voltes, Centre de Cultura Sa Nostra, Es Baluard, Fundació la Caixa, Fundació Pilar i Joan Miró, Sa Llonja i Museu de Mallorca. El programa també inclou la mostra de l'escultor Igor Mitoraj a Dalt Murada.

A més dels espais que figuren al programa oficial també inauguren exposició coincidint amb la "Nit de l'Art" les galeries Blitz, Fran Reus, Mar Gaita, Standarte, Joanna Kunstmann - Project Room, Joanna Kunstmann i La Fàbrica de Licors.

Els organitzadors de la gran nit de l'art a la ciutat de Palma són l'Associació Independent de Galeries d'Art de Balears (AIGAB) i Art Palma Contemporani Associació de Galeristes, que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l'Associació de Restaurants de Mallorca.

Més informació sobre exposicions a la ciutat de Palma i a Mallorca: Mallorca >> Exposicions

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 20/09/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat