Anar directament al contingut

Mapa de Mallorca interactiu amb tecnologia Google

Mapa de Mallorca interactiu amb tecnologia Google

Ubica poblacions, platges, espais naturals, llocs d'interès cultural...

BalearWeb acaba de publicar la versió beta del Mapa de Mallorca. Paral·lelament presenta els mapes de Menorca, Eivissa i Formentera. Es tracta d'un ambiciós projecte, basat en la tecnologia de Google Maps, que situa geogràficament centenars de punts destacats d'arreu de les Illes Balears. Es referencien fotos de nuclis de població, platges, fars i ports, espais naturals, llocs d'interès cultural i esdeveniments, amb les seves corresponents coordenades geogràfiques i altres dades útils. També es situen tots els espais d'exposició com museus, galeries i centres culturals que formen part de l'Agenda d'Exposicions.

A més a més la informació s'ofereix en format KML mitjançant arxius que es poden visualitzar amb l'aplicació d'escriptori Google Earth.

Aquest projecte creixerà permanentment amb la incorporació de noves fotografies i dades. Els continguts del Mapa de Mallorca encara es troben en fase inicial, en canvi els mapes de Menorca, Eivissa i Formentera ja estan força avançats. A hores d'ara el conjunt ja inclou prop de 700 referències.

 
Data de publicació: 29/10/2007

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat