Anar directament al contingut

Festes de Sant Jaume arreu de l'Illa

Festes de Sant Jaume arreu de l'Illa

A Alcúdia, Algaida, Calvià, Portocolom, Santanyí, Sa Pobla, Manacor...

El calendari festiu de Mallorca segueix el seu curs i en la plenitud estiuenca arriba Sant Jaume, que se celebra entorn el 25 de juliol a Alcúdia, Algaida, Calvià, Portocolom, Santanyí, Sa Pobla, Binissalem, Manacor...

Alcúdia celebra les festes del seu patró amb un complet programa d'actes que destaca especialment per la seva oferta musical amb actuacions de la Jove Orquestra d'Alcúdia, Coral Ciutat d'Alcúdia, Honey, VAL 9, Dj Miguel Vera, Dj Juan Campos i la Banda Municipal de Música d'Alcúdia.

Les Festes de Sant Jaume a Algaida inclouen un element que destaca de forma molt especial: el ball dels cossiers, que es podrà veure el dia de la revetla, divendres 24 a les 19:30 h, i l'endemà, el dia del Sant durant i després de la missa de les 11:00 h.

Sant Jaume és el patró de la vila de Calvià i les festes que s'hi organitzen per celebrar-ho són de les més sonades del municipi. El programa d'actes inclou activitats culturals, esportives i d'oci per a totes les edats.

També és el patró de Portocolom, on destaca la revetla del divendres 24 amb focs artificials i diverses actuacions musicals.

Santanyí celebra aquests dies amb moltes activitats les festes de Sant Jaume, tot i que les seves festes patronals no són fins Sant Andreu, el 24 de novembre. Entre altres activitats, destaca la revetlla del divendres 24 amb l'actuació de Trio Swing, Taxi i Pelucon Flowers.

A Sa Pobla les festes de Sant Jaume se celebren conjuntament amb les de Santa Margalida. El dilluns 20 tendrà lloc a l'oratori de Crestaxt, la missa solemne en honor de santa Margalida, patrona de sa Pobla. També destaca la revetlla musical del divendres 24, el Festival de Bandes de Música i el Concert Jove del dissabte 25 i la ballada popular del diumenge 26.

Binissalem també celebra les festes de Sant Jaume amb un extens programa d'activitats culturals, populars i esportives. Entre altres activitats, destaquen el Festival de Música de Banda i la Nit de Jazz del dijous 23 i la revetlla del divendres 24 amb diverses actuacions musicals.

I finalment a Manacor, el dissabte 25 de juliol es farà la tradicional Fira nocturna d'Artesania, acompanyada de diverses actuacions musicals.

 
Data de publicació: 20/07/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat