Anar directament al contingut

Turisme i les Noves Fronteres Tecnològiques

Turisme i les Noves Fronteres Tecnològiques

Innovació basada en el Consumidor.

El Seminari Internacional d'Innovació i Turisme (INTO 2009) se celebrarà al Parc Bit de Palma els dies 21, 22 i 23 d'octubre. La temàtica d'aquesta sisena edició serà "Turisme i les Noves Fronteres Tecnològiques. Innovació basada en el Consumidor".

En la primera sessió es debatrà sobre el nou perfil del consumidor en la xarxa, les seves preferències així com s'analitzarà el procés de presa de decisions. En una segona sessió es tractarà el comportament de la indústria turística en el desenvolupament i comercialització del producte turístic digital. A continuació, en la tercera sessió s'abordaran exemples pràctics del turista digital. Tot seguit, en la quarta sessió es debatrà sobre les noves fronteres tecnològiques que augura la nova era ?.0. Finalment, en la cinquena sessió el debat es centrarà en la forma en que les destinacions turístiques competeixen a Internet.

Més informació: www.visitinnovation.com

 
Data de publicació: 28/09/2009

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat