Anar directament al contingut

El Premi Web ja té més de 1000 usuaris i 175 webs

El Premi Web ja té més de 1000 usuaris i 175 webs

La participació continua oberta fins el 28 d'abril de 2010.

Quan encara queden més de quatre mesos per a què finalitzi el termini d'inscripció, aquesta novena edició del Premi Web ja ha superat el nivell de participació assolit en les anteriors edicions. Actualment hi ha 175 webs inscrites, 1039 usuaris registrats, 1501 vots emesos i 266 comentaris publicats.

El Premi Web és un concurs de webs en català de les Illes Balears convocat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern i organitzat per BalearWeb.

La participació dels usuaris a la web del concurs és molt fàcil i les aportacions es publiquen de forma immediata. Ningú té excusa per no aportar el seu granet d'arena a la promoció del català a Internet. Participa-hi proposant webs, votant i opinant. Tothom hi pot dir la seva!

 
Data de publicació: 09/12/2009

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat