Anar directament al contingut

Biblioteca Digital de les Illes Balears

Biblioteca Digital de les Illes Balears

Més de 17.000 documents a text complet.

El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears ha presentat la Biblioteca Digital de les Illes Balears, una plataforma web que ofereix inicialment més de 17.000 documents a text complet relacionats amb la investigació, la ciència, la cultura i la memòria històrica de les Illes Balears.

El catàleg de la Biblioteca està integrat per diversos blocs de continguts: Producció Científica de la UIB, Altres publicacions científiques i erudites de les Illes Balears, Llibres i manuscrits antics, i Premsa Retrospectiva.

Més informació: bibliotecauib.com

 
Data de publicació: 03/03/2010

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat