Anar directament al contingut

Cloenda del Premi Web al Castell de Bellver

Cloenda del Premi Web al Castell de Bellver

Unes 300 persones participen en el lliurament de premis.

El dimecres 9 de juny es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons de la novena edició del Premi Web, concurs convocat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i organitzat per BalearWeb amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma. La celebració va tenir lloc al Castell de Bellver i comptà amb l'assistència d'unes 300 persones. L'acte va incloure una visita al recinte, un concert d'Oliva Trencada, el lliurament de premis i un aperitiu de productes de la terra.

La cerimònia de lliurament de premis començà amb una breu benvinguda càrrec del director de BalearWeb, Ramon Sellas, seguida de la projecció d'un vídeo clip, on s'anunciaren les webs finalistes del concurs. A continuació, Bel Llodrà, portaveu del Jurat, donà a conèixer els guanyadors i es va fer el lliurament dels 12 premis atorgats. Primer s'anunciaren i es lliuraren els premis per categoria i després els tres premis absoluts. Els guanyadors de cada categoria reberen puntes seques originals d'artistes destacats de les Illes Balears. Els tres guanyadors absoluts reberen, a més a més, premis en metàl·lic: 1.200 euros el primer classificat, 600 euros el segon i 300 euros el tercer.

L'Associació Xeremiers de Muro – Es Reguinyol va obtenir el premi a la millor web de la categoria ART I CULTURA i va recollir el premi Toni Serra. L'IES Na Camel·la va obtenir el premi de la categoria CIÈNCIA I EDUCACIÓ i els professors Magdalena Duran i Antoni Mas varen recollir el premi. BalearsNews va obtenir el premi de la categoria COMUNICACIÓ i va recollir el premi Javier Díez. Retols Lowcost va aconseguir el premi de la categoria ECONOMIA I EMPRESA i va recollir el premi Pep Llabrés. Windfornells va rebre el premi de la categoria ESPORT i en nom del gerent de Windfornells, qui no va poder assistir a l'acte, va recollir el premi Elena Vera de BalearWeb. El Consorci Riba obtingué el premi de la categoria GOVERN I POLÍTICA i va recollir el premi Pedro Ramis. El premi de la categoria MEDI AMBIENT es va lliurar a Biel Perelló i el premi de la categoria PERSONAL a Climent Picornell. Finalment, Xítxeros amb empenta obtingué el premi de la categoria SOCIETAT i va recollir el premi Miquel Ferrer.

Pel que fa als premis absoluts, BalearsNews va obtenir el Tercer Premi, Xítxeros amb empenta el Segon Premi i l'Associació Xeremiers de Muro – Es Reguinyol assoliren el Primer Premi absolut.

La cerimònia de lliurament de premis va finalitzar amb les intervencions de Nanda Ramon, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, i de Margalida Tous, directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

Més informació, fotos i vídeo: Premi Web 2010

Foto: Premiats i organitzadors del Premi Web 2010. Foto realitzada per: Pep Torró

 
Data de publicació: 10/06/2010

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat