Anar directament al contingut

Fonts de Tramuntana: catàleg il·lustrat de les fonts de Mallorca

Fonts de Tramuntana: catàleg il·lustrat de les fonts de Mallorca

Inclou en l'actualitat 755 fonts d'aigua.

Des de la primavera del 2011, Andreu Morell i els seus col·laboradors Pedro Fidel Castro i Mario Fontan estan recopilant informació sobre totes les fonts de la Serra de Tramuntana i del Pla i Llevant de Mallorca per tal de donar contingut a un catàleg il·lustrat de les fonts de l'illa.

El catàleg, que es pot consultar a la web www.fontsdetramuntana.com, inclou en l'actualitat 755 fonts, agrupades per municipis. Cada font té una fitxa amb informació, fotografies i un mapa de situació.

Més informació: www.fontsdetramuntana.com

 
Data de publicació: 10/12/2012

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat