Anar directament al contingut

Bases

OBJECTIU

L'objectiu d'aquest concurs és promoure les webs en català relacionades amb les Illes Balears i Pitiüses.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

Podran participar-hi totes les webs i blocs realitzats per institucions, empreses o particulars originaris o residents a les Illes Balears, sempre i quan utilitzin el català com a llengua principal. La temàtica i el contingut són totalment lliures, quedant excloses les webs de contingut il·legal, violent, racista, xenòfob o pornogràfic.

No poden participar webs que ja hagin obtingut premis en anteriors edicions del Premi Web de BalearWeb, però sí poden participar els autors de webs premiades sempre i quan participin amb alguna altra web que no hagi obtingut cap Premi Web de BalearWeb.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ

El termini d'inscripció finalitza el dimecres 7 de maig a les 22:00 h.

JURAT

El jurat estarà format per un grup d'experts de la Societat de la Informació.

PREMIS

Premis absoluts:

  1. PRIMER PREMI: 1.200 euros.
  2. SEGON PREMI: 600 euros.
  3. TERCER PREMI: 300 euros.

Premis per categories:

Es lliurarà un premi consistent en una xilografia original d'un artista de destacat prestigi a les Illes Balears a la millor web de cada categoria. Els artistes són Ramon Canet, Maria Carbonero, Jim Bird, Joan Bennàssar, Pep Coll, Rafa Forteza, Alícia Llabrés, Tomeu Vetnayol i J.M. Menéndez Rojas i l'edició, amb un tiratge màxim de 25 exemplars, és a càrrec d'Edicions 6a Obra Gràfica.

Una mateixa web pot obtenir un Premi absolut (per exemple, el Segon Premi) i un premi per categoria (per exemple Millor web personal).

El Jurat es reserva el dret de declarar deserts els premis que consideri oportuns.

El Jurat es reserva el dret de modificar, agrupar o desglossar les 9 categories predefinides, si ho considera oportú per equilibrar-les en funció de la temàtica de les webs participants.

VEREDICTE

Els guanyadors del "Premi Web 2008" es donaran a conèixer el dissabte 7 de juny de 2008 durant l'acte de cloenda que tendrà lloc a partir de les 12:00 h a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma.

ALTRES

Les incidències no previstes en aquestes bases seran resoltes pel Jurat.

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat