Anar directament al contingut

Novetats discogràfiques

Novetats discogràfiques
Dia 5 de novembre, a les 21:00 h, el grup de música Pla Forana presentarà el seu nou disc "Arrels Noves" a l'Auditori Municipal de Porreres. Pla Forana és un grup molt jove que garanteix la continuïtat de la música tradicional amb noves formes i composicions pròpies. El disc, editat per Produccions BLAU, compta amb la col·laboració de Miquela Lladó (Música Nostra) i la producció artística de Toni Pastor.

Continuant amb les presentacions, el 12 de novembre, a les 12:00 h, Xaloc Música presentarà el seu nou CD, "Mihrayan", a Ses Voltes, Palma. El grup de Pilar Reiona neix el 1983 i protagonitza una gran feina de recuperació i adaptació de la música popular. Ara presenta, en aquest cinquè treball editat per Produccions BLAU, una acurada producció amb catorze cançons de creació pròpia i una popular, el Bolero de Ciutadella.

Altres novetats discogràfiques de Produccions BLAU són: "Nightlife" a càrrec de la banda The Blues Devils, una de les millors formacions de blues de tot l'estat; "No tot és desar somnis", el primer disc del grup Espirals d'Embulls, que compta amb el suport de l'Associació Cultural Produccions de Ferro; "Roda món i torna al Born", el segon treball discogràfic de Cap on'nam, que ens convida a fer un itinerari per les diverses melodies i geografies del planeta; "Cançons tradicionals" de Joan Pons, una superproducció que compta amb la participació de Josep Carreras, Maria del Mar Bonet, Lluís Llach y Biel Majoral, entre altres; i finalmente "Fasolera de tribunas" de Germán Burgos, més conegut com a porter del Mallorca i de la selecció Argentina.
 
Data de publicació: 18/10/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat