Anar directament al contingut

Fira de Santa Margalida i novetats a LaVila.org

Fira de Santa Margalida i novetats a LaVila.org
El programa d'actes de la Fira de Santa Margalida 2001 s'inicià el passat divendres, 30 de març, i es perllongarà fins el proper diumenge, 8 d'abril, amb una gran varietat d'actes culturals i esportius, per a totes les edats.

El plat fort del programa és la Fira del diumenge, que començarà a les 9:00 h amb l'obertura de les exposicions de bestiar i el I Concurs morfològic de porc negre, i s'estendrà durant el dia amb mostres d'artesania, exposicions diverses, demostracions de doma de cavalls... A les 13:00 h se celebrarà el lliurament de trofeus al recinte de l'exposició de bestiar, i a les 17:30 h tindrà lloc la presentació del llibre de poemes de Rafel Bordoy,  "El blau de la distància", al local de l'Escola de Música.

Com de costum, coincidint amb el seu aniversari, LaVila.org presentarà durant la Fira les novetats de la web, entre les quals destaquen, enguany, "Sa botiga solidària", una tenda virtual per recaptar fons destinats a l'Església del poble; un nou espai dedicat a Mossèn Antoni Rubí, la galeria virtual amb obres dels artistes de Santa Margalida, webs de noves empreses que han entrat a formar part de LaVila.org i moltes coses més. Les novetats es publicaran a la xarxa el proper dijous, 5 d'abril.

Notícia relacionada:
LaVila.org: Santa Margalida a Internet (15/4/2000)

Foto © LaVila.org
 
Data de publicació: 04/04/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat