Anar directament al contingut

LaVila.org: Santa Margalida a Internet

LaVila.org: Santa Margalida a Internet
Coincidint amb el seu primer aniversari i la celebració de la Fira de Santa Margalida, LaVila.org ha remodelat i ampliat les seves pàgines. L'associació "LaVila.org" és un projecte que va sorgir ara fa un any de les converses d'un grup d'entusiastes, amb l'objectiu de crear el primer referent de Santa Margalida a Internet. LaVila.org compta amb el suport i participació de moltes entitats i empreses vileres i els seus creadors la defineixen com "una pàgina viva, que anirà creixent dia a dia amb les noves incorporacions i iniciatives, amb els avanços tecnològics i les noves utilitats, amb la imaginació i els somnis."

Entre les novetats, cal destacar l'original i innovadora secció "Donatius", que permet realitzar donatius per a la restauració de l'església del poble a través d'Internet, tot oferint la possibilitat de veure en viu un exemple de comerç electrònic.

Diumenge, 16 d'abril, dins el programa d'actes de La Fira, LaVila.org oferirà una exposició en el seu local a Santa Margalida, on es mostrarà la web i s'oferirà informació sobre Internet a tots els vilers i visitants interessats en el tema.
 
Data de publicació: 15/04/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat