Anar directament al contingut

Port de Pollença: Festes de la Verge del Carme

Port de Pollença: Festes de la Verge del Carme
Del 6 al 15 de juliol se celebraran al Port de Pollença les Festes de la Verge del Carme, organitzades per l'associació de veïns "Eu Moll", amb la col·laboració de diverses institucions locals i de particulars.

El programa de festes per enguany inclou un ampli ventall d'activitats lúdiques, culturals i esportives per a tots els dies, així com els tradicionals actes religiosos en honor de la Patrona del Port. Hi destaquen, entre d'altres propostes interessants, l'actuació de The Voicing Quartet Gospel, per a la nit del divendres, dia 6 de juliol, a la Parròquia del Moll, després del pregó de festes de Josep M. Rotger i Cerdà; el sopar popular de productes mallorquins amenitzat pels grups Musica Nostra i Mare Nostrum, per al dimarts dia 10, a partir de les 21:00 h; i el concert a càrrec de Los Secretos i Antonio Vega, per al dissabte dia 14, a partir de les 22:30 h.

El diumenge, 15 de juliol, després de la missa de les 18:30 h, se celebrarà la tradicional processó marítima amb les imatges de la Verge del Carme i de Sant Pere.

Foto © Arxiu AK
 
Data de publicació: 05/07/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat