Anar directament al contingut

Desenvolupament en risc per la degradació ambiental

Desenvolupament en risc per la degradació ambiental
La disminució dels recursos juntament amb l'augment de la població impliquen un risc per al desenvolupament sostingut a un gran nombre dels països més pobres, d'acord amb "Environment Matters", l'estudi anual del Banc Mundial sobre els efectes ambientals.

L'estudi diu que la reducció de la pobresa és decisiva per assegurar un futur sostingut i que la sostenibilitat ambiental és un factor intrínsec per a la reducció de la pobresa.

"No sols afrontam l'esgotament dels recursos ambientals i la pobresa a una escala enorme, sinó que a més a més les estimacions del Banc Mundial mostren que els esdeveniments de l'11 de setembre a Nova York i Washington D.C. significaran un major sofriment per als pobres del món en desenvolupament. Ara més que mai és decisiu que augmentin substancialment les oportunitats per milions de persones que avui dia se senten marginades dels beneficis del progrés econòmic i social, i hem d'aconseguir-ho d'una manera ambientalment segura", manifestà Ian Johnson, vicepresident per al Desenvolupament Ambiental i Socialment Sostenible del Banc Mundial .

Més informació:
- Nota de premsa 29/10/2001 (Banco Mundial)
 
Data de publicació: 31/10/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat