Anar directament al contingut

Biel Majoral enceta el programa musical de novembre a Artà

Biel Majoral enceta el programa musical de novembre a Artà
El cantautor algaidí Biel Majoral iniciarà la programació musical del Teatre d'Artà pel mes de novembre, el proper divendres, dia 9, amb un concert que inclourà temes del seu darrer disc "Temps, temps, temps", que va sortir a la venda el mes de juny de 2000, i algunes cançons de "Vou veri vou per no dormir", el seu primer treball discogràfic.

Biel Majoral és un profund coneixedor de la música popular de Mallorca i un referent imprescindible arreu dels Països Catalans. Conta i canta històries creïbles que, tot i ésser estretes del passat, conserven la vivor, la ironia i la càrrega de denúncia que tengueren, connectant directament amb el nostre temps.

Dins del mateix mes, el dia 22, el Teatre d'Artà acollirà un concert dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, i el dia 1 de desembre, l'Orfeó Artanenc i la Banda de Música d'Artà, clausuraran el programa musical del mes amb un concert dedicat a Santa Cecília.

Més informació:
Teatre d'Artà: www.teatrearta.com
Biel Majoral: www.mallorcaweb.com/majoral

ACTUALITZACIÓ (07/11/2001): A la programació musical del mes de novembre hi destaca també el concert de l'Orquestra de Cambra "Illa de Menorca" el dia 24 a les 21:30 h. Aquest concert forma part d'un projecte que compta amb el suport de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra i del COFUC.
 
Data de publicació: 04/11/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat