Anar directament al contingut

Buffon's presenta "Teledeum" al Teatre Municipal de Palma

Buffon's presenta "Teledeum" al Teatre Municipal de Palma
El Teatre Municipal de Palma acollirà el proper cap de setmana la representació de l'obra "Teledeum" d'Albert Boadella, a càrrec del grup de teatre Buffon's. L'obra, una producció de Teatre Educatius SL, dirigida per Gori Artieda, és un assaig de transmissió televisiva d'una missa ecumènica amb representants de diferents confessions. Es tracta d'una de les obres estendard dels Joglars, estrenada l'any 1983 a Alacant, amb un desafortunat i polèmic historial a les seves esquenes, conseqüència de l'Espanya postfranquista del moment.

La jove companyia mallorquina Buffon's recupera fidelment l'obra dels Joglars, mostrant de forma còmica els conflictes que existeixen entre les persones a causa de la seva ridícula condició humana.

Des del desembre del 2000, Buffon's ha presentat l'obra a diversos escenaris illencs, passant per Palma, Santa Eugènia, Binissalem, Manacor... L'espectacle ara torna a Palma amb tres úniques funcions: el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre a les 21:00 h; i el diumenge dia 2, a les 19:00 h.

Més informació sobre teatre a Mallorca: teatre.net
 
Data de publicació: 24/11/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat