Anar directament al contingut

Dijous Bo d'Inca

Dijous Bo d'Inca
El Dijous Bo d'Inca, la fira de tardor més important de l'Illa, se celebrarà el proper dia 15 de novembre. Com cada any, s'espera una participació massiva, tant d'expositors com de visitants d'arreu de Mallorca i fins i tot de les altres Illes. El programa d'actes inclou tot un ventall d'activitats culturals i esportives, com ara exposicions, presentacions de llibres, espectacles, futbol i el VI Ral·li Dijous Bo, entre altres propostes. Els actes s'iniciaren el dijous dia 8 i es prolongaran fins dissabte dia 17, tot i que la part central del programa es desenvoluparà durant el dimecres dia 14 i, especialment, el dijous dia 15.

Destaquen, entre altres esdeveniments, la VI Mostra de Races Autòctones de les Illes Balears i la V Fira del Mul, que se celebraran el dimecres, a les 15:00 h a la Plaça del Bestiar, seguides d'una degustació de porcella rostida (porc negre mallorquí) i frit de xot i de porcella; i l'exposició del  XXXI Concurs Ornitològic, que romandrà oberta fins a les 21:00 h al carrer d'Artà. El mateix dimecres s'inaugurarà a les 10:00 h, al Mercat Cobert, la Fira de mostres de l'Associació de Comerciants d'Inca.

El dijous al matí es reobiran la mostra ornitològica, la de races autòctones i la V Fira del Mul, que inclourà una gran exhibició del mul fent feines del camp. També destaca el X Concurs Morfològic del Porc Negre Mallorquí que se celebrarà el mateix dijous a la Plaça del Bestiar a les 11:00 h, i la III Passarel·la: Inca, Ciutat de la Pell, que tendrà lloc al Palau Municipal d'Esports, a les 18:00 h.

El programa complet del Dijous Bo es pot consultar a la web de l'Ajuntament.
 
Data de publicació: 09/11/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat