Anar directament al contingut

Teatre: "Madò Pereta se confessa"

Teatre: "Madò Pereta se confessa"
Joan Carles Bestard estrenarà el proper dia 23 de novembre, a les 22:00h, al Teatre Recreatiu de Llucmajor, l'espectacle "Madò Pereta se Confessa", produït per l'associació cultural La Lluna de Teatre i basat en el personatge televisiu encarnat pel mateix actor al programa "Nit de Bauxa" de Canal 4.

Després de l'estrena hi haurà una segona funció, el dissabte 24 a la mateixa hora i a més a més ja s'han programat tot un seguit d'actuacions fins a final d'any a d'altres escenaris de Mallorca: dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre al Cafè Teatre Zanni de Lloseta; dies 7 i 8 de desembre al Teatre d'Andratx; dia 9 de desembre al Teatre de s'Arracó; dies 15 i 16 al Teatre de Muro; i dia 17 al Club "Diario de Mallorca" (Polígon de Llevant). Durant les festes de Sant Sebastià l'espectacle es presentarà també al Teatre Municipal de Palma.

D'altra banda, aquest dissabte, a les 22:30 h, el Restaurant de l'Hipòdrom de Son Pardo acollirà l'espectacle de cafè-teatre titulat "Xou de Madò Pereta", una versió adaptada a espais més reduïts. Aquí madò Pereta es converteix en molts personatges oferint el que ella anomena "Un Talk-Xou a la mallorquina".
 
Data de publicació: 12/11/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat