Anar directament al contingut

Xaloc Música ara també a la xarxa

Xaloc Música ara també a la xarxa
El grup folk Xaloc Música ja té el seu espai a Internet per donar a conèixer el seu treball: mallorcaweb.net/xalocmusica. La pàgina inclou àmplia informació sobre el currículum i la discografia del grup, una agenda d'actuacions, fotografies, enllaços, dades de contacte i arxius mp3 per escoltar algunes de les seves millors cançons.

El grup Xaloc Música, amb prop de 10 anys d'història a les seves esquenes i tres discos en el mercat, interpreta música folk de Mallorca i de tot l'àmbit cultural català. El seu repertori abraça totes les modalitats i ritmes de la música tradicional per al ball de bot, cançons tradicionals, poemes musicats i cançons d'autor.

Xaloc Música recull, renova i dóna vida al patrimoni musical tradicional, amb un toc de frescor i de modernitat ajustat a la forma actual d'interpretar i de ballar.

Els membres del grup són Pilar Reiona (veu, guitarra i guitarró), Mart Elka Calafell (violí i veu), Lluís Garcia (guitarra i xeremies), Toni Puigrós (percussions), Tomeu Gomila (llaüt, bouzuki, guitarró, flabiol i tamborino), Joan Bestard (baix) i Miquel Rigo (flautes dolces i travessera).
 
Data de publicació: 03/11/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat