Anar directament al contingut

Munar i Matas acorden comprar Raixa

Munar i Matas acorden comprar Raixa
El passat divendres, dia 28 de desembre, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i el ministre de Medi Ambient del Govern central, Jaume Matas, van acordar la compra de la possessió de Raixa per 1.400 milions de pessetes.

D'aquesta manera, la dissenyadora alemanya Jil Sander no podrà exercir l'opció de compra de Raixa que havia signat el passat mes de novembre amb els hereus d'Antoni Jaume Nadal, actuals propietaris de l'emblemàtica possessió ubicada al terme municipal de Bunyola.

L'acord entre Munar i Matas estableix que el Ministeri de Medi Ambient aportarà 1.000 milions de pessetes i el Consell de Mallorca els 400 milions de pessetes restants necessaris per adquirir la finca. Segons informà el Gabinet de Premsa del Consell de Mallorca, un cop la finca sigui de titularitat pública, es constituirà una comissió mixta formada pel Consell de Mallorca i el Ministeri de Medi Ambient per dirigir-ne el projecte de rehabilitació. Finalitzades les obres, el Ministeri de Medi Ambient ubicarà a la finca la seu de la Fundació de "Parques Nacionales" a les Illes Balears.

Més informació:

Raixa: un passeig virtual (Reportatge fotogràfic sobre Raixa elaborat per MallorcaWeb)

- Debat-enquesta: Creus que l'administració ha de comprar Raixa? (24/11/2001 a 11/12/2001 - BalearWeb).   /   Llibre d'opinions

- Pàgina web de Raixa

Notícies relacionades publicades a MallorcaWeb:

- Raixa: un passeig virtual (25/11/2001)

- Creus que l'administració ha de comprar Raixa? (24/11/2001)

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 29/12/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat