Anar directament al contingut

La biblioteca de Miquel Barcelˇ

La biblioteca de Miquel Barcelˇ

El Fons Documental Miquel Barcelˇ, ubicat a la Casa de Cultura de na Batlessa d'ArtÓ, acull la instalĚlaciˇ titulada "La biblioteca de Miquel Barcelˇ". El muntatge, realitzat per Marta Torres amb fotografies d'AgustÝ Torres, consisteix en una biblioteca imaginÓria inspirada en la biblioteca de pedra que l'artista Miquel Barcelˇ (Felanitx, 1957) tÚ a la torre de ca seva a sa Devesa, als peus del puig de Ferrutx (ArtÓ).

L'exposiciˇ, que romandrÓ oberta fins el 30 de setembre i ha estat comissariada per Amelie Aranguren i coordinada per Maria Hevia, mostra l'estreta relaciˇ del pintor i la seva obra amb els llibres.

La Casa de Cultura de na Batlessa pertany a l'Ajuntament d'ArtÓ i a mÚs del Fons Documental Miquel Barcelˇ allotja la Biblioteca Municipal, l'Oficina d'Informaciˇ Juvenil i una exposiciˇ permanent amb informaciˇ sobre el municipi que en un futur es traslladarÓ a l'antiga estaciˇ de tren, actualment en procÚs de rehabilitaciˇ. Part dels terrenys posteriors d'aquesta casa senyorial constru´da el 1900 van ser escollits per edificar el nou Teatre d'ArtÓ, equipament cultural que fou inaugurat el juny de 2001.

MÚs informaciˇ:

Horari d'agost: Dilluns a divendres d'11:00 a 14:00 h i de 18:00 a 20:00 h.

Horari de setembre: Dilluns de 10:00 a 14:00 h i dimecres de 18:00 a 20:00 h.

Entrada gratu´ta

Fotos ę BalearWeb:

  • 1 i 2: InstalĚlaciˇ "La biblioteca de Miquel Barcelˇ"
  • 3 i 4: Na Batlessa
 
Data de publicaciˇ: 15/08/2002

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat