Anar directament al contingut

Artà es prepara per a les Festes de Sant Salvador

Artà es prepara per a les Festes de Sant Salvador
El concert al torrent de Na Borges és un dels actes que faran de preludi de les festes.

Artà celebrarà amb vuit dies d'alegria, esplai i disbauxa les festes del seu patró, Sant Salvador, conegudes arreu de l'Illa per la gran participació i implicació que assoleixen, tant per part de la gent del poble, com dels visitants.

Com de costum, la inauguració oficial de les festes tendrà lloc el 31 de juliol, a les 22:00 h a la plaça de l'Ajuntament, amb el tradicional ball dels capgrossos, la música dels xeremiers, la convidada de la batllessa i el coet boiet. Seguidament, des de la mateixa plaça, s'iniciaran els correfocs a càrrec d'Iguana Teatre.

Tot i que el calendari oficial de les festes va del 31 de juliol al 7 d'agost, aquest cap de setmana ja se celebraran alguns actes que també s'han adjuntat al programa. És el cas del Concert al torrent de Na Borges a càrrec de les bandes de música de Santa Margalida i d'Artà, que tendrà lloc el diumenge 27 a les 20:30 h. També s'inclou en el programa la presentació del disc "Júpiter i Semele" enregistrat el passat mes de febrer, i el concert del quintet de vent de la Filarmònica de Berlín i Suzanne Bradbury, emmarcat en el XV Festival de Música Clàssica Antoni Lliteres. Aquests dos actes tendran lloc el mateix diumenge, però al Teatre d'Arta, el primer a les 21:00 h i el segon a les 22:00 h.

El programa complet de les Festes de Sant Salvador 2003 es pot consultar en format PDF a la web de l'Ajuntament d'Artà.

Foto © BalearWeb: torrent de Na Borges
 
Data de publicació: 25/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat