Anar directament al contingut

Concerts de Victor Heredia, Jaime Roos i Ron Carter a l'Assaig

Concerts de Victor Heredia, Jaime Roos i Ron Carter a l'Assaig
El dissabte 27 de setembre, a partir de les 22:00 h, s'iniciarà a la Sala Assaig de Palma un nou cicle de concerts titulat "Pro Arts del Món", que comptarà amb la doble actuació de dos significatius artistes de la música popular llatinoamericana de Río de la Plata. Es tracta del cantant i compositor argentí Victor Heredia, que al front de la seva banda presentarà els temes del seu últim CD "Entonces", i de l'uruguaià Jaime Roos, que acompanyat de la seva banda "Contraseña" portarà el candombe, la murga, el tango i el rock urbà de Montevideo.

El cicle continuarà el dissabte següent, 4 d'octubre, amb l'actuació per primera vegada a Palma d'una llegenda viva del jazz americà. Es tracta del reconegut contrabaixista i compositor Ron Carter, membre fundador del mític Miles Davis Quintet, que es presentarà a la Sala Assaig al front del seu quartet Foursight.

El preu de les entrades anticipades, que es poden adquirir a les botigues de discs Xocolat i Gong i a través de Servicaixa, és de 15 i 20 euros per al concert de Victor Heredia i Jaime Roos, i de 20, 25 i 30 euros per a l'actuació de Ron Carter.

La Sala Assaig, ubicada al carrer Gremi Porgadors del Polígon Son Castelló de Palma (Tel. 971431344), es va inaugurar el passat mes de març i compta amb una sala de concerts amb capacitat per a 1.500 persones, diversos locals d'assaig i un estudi de gravació.

Foto: Portada del disc "Entonces" de Victor Heredia
 
Data de publicació: 07/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat