Anar directament al contingut

Finalitza el Festival de Curtmetratges

Finalitza el Festival de Curtmetratges
La quarta edició del Festival de Curtmetratges de les Illes Balears, que fou presentada el passat mes de juliol en el marc d'un concert de Chick Corea, finalitzarà al pati del Centre Cultural la Misericòrdia de Palma el proper dissabte 6 de setembre a les 21:30 h, amb l'entrega de premis seguida de l'actuació de Pablo Carbonell y las Alimañas del Swing.

El passat cap de setmana es van projectar els curtmetratges seleccionats en les categories Pantalla Balear i Videoclips musicals i els propers dijous 4 i divendres 5 de setembre es projectaran els curtmetratges seleccionats en la categoria Ficció.

D'altra banda, dins el programa d'activitats paral·leles del Festival organitzat per Fona Artists, fins el 14 de setembre romandran obertes a diferents espais de la Misericòrdia tres exposicions. La del pintor Adolf Gil (Muro, 1970), la del fotògraf Pep Bonet (Colònia de Sant Jordi, 1974) i la titulada "30 anys del GOB", que mostra una selecció de les campanyes realitzades pel GOB durant els seus tres decennis d'existència.

Més informació: www.fonart.com

Foto © BalearWeb: Cartell "Dragonera lliure", una de les primeres mobilitzacions ecologistes a Mallorca l'any 1979, exposat a la mostra "30 anys del GOB"
 
Data de publicació: 03/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat