Anar directament al contingut

Fira del Mercat d'Ocasió de Maria

Fira del Mercat d'Ocasió de Maria
Una vegada més, el darrer diumenge de setembre, enguany el dia 28, el centre de la vila de Maria de la Salut acollirà la popular Fira del Mercat d'Ocasió o de Segona Mà, coneguda com "Es Baratillo des Pla". Dins el recinte firal, que abraçarà més de 300 parades, es podran trobar tota casta d'articles com ara antiguitats diverses, mobles, maquinària, cotxes, productes ecològics i molt més.

Organitzada per l'Ajuntament amb el suport del Govern de les Illes Balears i del Consell de Mallorca, aquesta onzena edició de la Fira també inclourà la VI Mostra de Mestres Artesans i la IV Mostra "Fet a Maria", que se celebra per donar a conèixer els bons productes que es fan o es venen als tallers, indústries i tendes de Maria.

També es podran visitar diverses exposicions, com ara una mostra de brodats fets per la gent gran de la "Tercera Edat de Maria de la Salut" i una mostra col·lectiva de pintura i escultura a la Capella Fonda, que s'inaugurarà el divendres 26 de setembre a les 20:00 h. A més a més, la nit del dissabte 27 hi haurà un concert jove amb The Hype i No Diguis Dois al poliesportiu municipal.
 
Data de publicació: 19/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat