Anar directament al contingut

Sa Rocketa Festival 2003

Sa Rocketa Festival 2003
El Polígon de Son Llaüt de Santa Maria del Camí acollirà els dies 3 i 4 d'octubre el macroconcert Sa Rocketa Festival 2003, organitzat pel Departament de Cultura i Joventut del Consell de Mallorca i l'associació Factoria de So, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Maria.

Aquesta tercera edició del Festival s'iniciarà el divendres 3 d'octubre a les 21:00 h amb una mostra de grups en la qual actuaran Quimera, Gas, Stick'em up, Guru Deva, Bonsanka, Elemento 6, Magica, Kompost, Dynamo, Blue Child, Ke Reggae Ska i Imago. A continuació, a partir de les 24:00 h, hi haurà un doble concert amb les actuacions del grup mallorquí Skyline i de la banda barcelonina Cheb Balowski.

Els actes es reprendran el dissabte 4 d'octubre a les 17:00 h amb Tallers per a Músics i a les 20:00 h tendrà lloc una mostra de grups amb la participació de Victoria Salvà, Barrum, Strangled, La alternativa, No More Heroes, Aerosol, Juicio Final, Mundo Infierno, Bitruband, They Make Dice, Mano Verde i Inside. A continuació, a partir de les 23:00 h, serà el torn dels Dimonis i Grallers de Factoria de So i els actes programats finalitzaran amb el doble concert que oferiran la banda barcelonina Radio Raheem i el grup francès 100 Grammes de Têtes.

El programa del Festival també inclou una Fireta, un sopar popular i una zona d'acampada. Finalment, destacar que durant el Festival es presentarà el programa de Factoria de Músics pel curs 2003-04, que inclou classes individuals de cant, baix, teclat, guitarra i percussió i bateria, a més de diversos tallers musicals i classes en grup de música popular, teoria musical i combos.
 
Data de publicació: 19/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat