Anar directament al contingut

Escultures de Pedro Flores a la Torre de ses Puntes

Escultures de Pedro Flores a la Torre de ses Puntes
La Torre de ses Puntes de Manacor acull fins el 9 de novembre una exposició de l'escultor Pedro Flores formada per una selecció de les seves obres més representatives realitzades des del 1989 fins l'actualitat. Nascut a Jódar (Jaén) el 1961, Pedro Flores resideix a Mallorca des dels dos anys i va iniciar els seu itinerari artístic a principis dels vuitanta. El 1994 realitzà la seva primera mostra individual a Sa Pleta Freda de Son Servera i entre els anys 1995 i 1999 realitzà una sèrie d'escultures de grans dimensions. Tot i que ha treballat amb materials diversos, la majoria de les seves obres combinen la pedra natural i el ferro.

La mostra, que ja es pogué veure la passada primavera a l'Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, és comissariada per Pere Josep Santandreu i Joan Carles Gomis i compta amb el patrocini del Consell de Mallorca, Sa Nostra i l'Ajuntament de Manacor.

L'entrada és gratuïta i l'horari de visites és de 18:30 a 20:30 h tots els dies de la setmana.

Foto © Portada del catàleg editat amb motiu de l'exposició. Fotografia de Joan-Ramon Bonet d'escultura de la sèrie "Barques" (2002) de Pedro Flores.

 
Data de publicació: 15/10/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat