Anar directament al contingut

Festa de cloenda de les Jornades Llibertàries

Festa de cloenda de les Jornades Llibertàries
El proper diumenge 16 de novembre, a partir de les 21:00 h, tendrà lloc al Cafè Lisboa del carrer Sant Magí de Palma la festa de cloenda de les VII Jornades Llibertàries, organitzades per l'Ateneu Llibertari Estel Negre. La festa comptarà amb les actuacions teatrals de Buffons Teatre i Miquel Angel Llonovoy i amb la música de Wonderbrass.

Aquesta setena edició de les Jornades Llibertàries començà el passat dilluns 10 amb una conferència d'Ignasi de Llorens i fins el divendres 14 hi haurà una conferència cada dia a les 20:00 h a la Casa de Cultura del carrer Ramon Llull de Palma. El programa és el següent: dimarts 11 Ricardo Galli sobre software lliure, dimecres 12 Mariana Norandi sobre els 10 anys de Zapatisme, dijous 13 Jesús Lizano sobre humanisme llibertari i poètic, i divendres 14 Javier Couso sobre el seu germà José Couso que va perdre la vida treballant de càmera a l'Iraq.

El dissabte 15, a les 12:00 h, hi haurà una concentració de protesta davant la seu del Partit Popular per l'assassinat del periodista José Couso a l'Iraq i a les 18:00 h tendrà lloc a la Casa de Cultura la presentació del llibre "Las fosas de Franco", a càrrec d'un dels seus autors, Santiago Macías.

Foto: Portada del llibre "Las fosas de Franco", d'Emilio Silva i Santiago Macías
 
Data de publicació: 11/11/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat