Anar directament al contingut

Festa de cloenda de les Jornades LlibertÓries

Festa de cloenda de les Jornades LlibertÓries
El proper diumenge 16 de novembre, a partir de les 21:00 h, tendrÓ lloc al CafŔ Lisboa del carrer Sant MagÝ de Palma la festa de cloenda de les VII Jornades LlibertÓries, organitzades per l'Ateneu Llibertari Estel Negre. La festa comptarÓ amb les actuacions teatrals de Buffons Teatre i Miquel Angel Llonovoy i amb la m˙sica de Wonderbrass.

Aquesta setena ediciˇ de les Jornades LlibertÓries comenšÓ el passat dilluns 10 amb una conferŔncia d'Ignasi de Llorens i fins el divendres 14 hi haurÓ una conferŔncia cada dia a les 20:00 h a la Casa de Cultura del carrer Ramon Llull de Palma. El programa Ús el segŘent: dimarts 11 Ricardo Galli sobre software lliure, dimecres 12 Mariana Norandi sobre els 10 anys de Zapatisme, dijous 13 Jes˙s Lizano sobre humanisme llibertari i poŔtic, i divendres 14 Javier Couso sobre el seu germÓ JosÚ Couso que va perdre la vida treballant de cÓmera a l'Iraq.

El dissabte 15, a les 12:00 h, hi haurÓ una concentraciˇ de protesta davant la seu del Partit Popular per l'assassinat del periodista JosÚ Couso a l'Iraq i a les 18:00 h tendrÓ lloc a la Casa de Cultura la presentaciˇ del llibre "Las fosas de Franco", a cÓrrec d'un dels seus autors, Santiago MacÝas.

Foto: Portada del llibre "Las fosas de Franco", d'Emilio Silva i Santiago MacÝas
 
Data de publicaciˇ: 11/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat