Anar directament al contingut

Les escultures de Sirvent a sa Llonja

Les escultures de Sirvent a sa Llonja
Sa Llonja de Palma, un dels edificis més emblemàtics del gòtic civil, acull fins l'1 de febrer de 2004 l'exposició titulada "Sirvent. Escultures 1990-2003", que recull la producció artística realitzada per Josep Maria Sirvent (Llívia, la Cerdanya, 1957) des de l'any 1990 fins l'actualitat.

Sirvent, que resideix a Santa Maria des de fa una vintena d'anys, presenta en aquesta mostra una selecció d'escultres de gran i petit format treballades en granit i ferro. De formació autodidacta, l'artista s'inicià en la pintura i després d'experimentar diverses tècniques decidí concentrar-se en la producció escultòrica contemporània inspirada en bona part en l'austeritat i monumentalitat de la seva terra d'origen.

Comissariada per Cristina Ros, l'exposició ha estat organitzada per l'Ajuntament de Palma amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears i el Deutsche Bank i per aquesta ocasió s'han obert tots els finestrals de sa Llonja per deixar entrar al màxim la llum natural.

Més informació sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions de les Illes Balears i Pitiüses.
 

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 10/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat