Anar directament al contingut

Montu´ri: "Fira de Sa Perdiu"

Montu´ri: "Fira de Sa Perdiu"
Montu´ri celebrarÓ el proper diumenge, 7 de desembre, la Fira de sa perdiu i durant tot el dia ompliran la Plaša Major i els carrers adjacents tota casta de paradetes amb aliments tradicionals, productes artesans, ecol˛gics, solidaris... TambÚ s'hi celebraran un grapat d'activitats com ara exhibicions d'animals aut˛ctons, mostres de productes agropoecuaris, artesanals i industrials, entre d'altres. Per˛ el plat fort de la Fira Ús el tradicional concurs de perdius, organitzat per la Societat de Cašadors locals i l'Associaciˇ de Cašadors de Perdius, un esdeveniment que desperta gran expectaciˇ entre els habitants de Montu´ri i entre tots els visitants que s'acosten any rere any al municipi, amb motiu de la Fira.

El programa de la Fira ja es va iniciar el passat dia 28 de novembre amb diverses activitats culturals, cÝviques i esportives que continuen aquesta setmana. La vigÝlia de la Fira, dissabte 6, s'inauguraran diverses exposicions i, entre d'altres activitats, tendrÓ lloc una gran torrada popular amb actuacions musicals.

Foto ę BalearWeb
 
Data de publicaciˇ: 02/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat