Anar directament al contingut

Ciclisme: Volta a Mallorca

Ciclisme: Volta a Mallorca
La Challenge Illes Balears-XIII Volta a Mallorca iniciarÓ un any mÚs el calendari ciclista professional a Europa. La cursa mallorquina es celebrarÓ entre els dies 1 i 5 de febrer i comptarÓ amb la participaciˇ d'uns 300 corredors integrats en 19 equips, entre els quals destaca l'Illes Balears-Banesto.

La competiciˇ comenšarÓ el diumenge 1 de febrer amb la disputa del Trofeu Palma de Mallorca sobre un circuit urbÓ pel Passeig MarÝtim de Palma. La segona jornada, el dilluns 2, s'iniciarÓ i finalitzarÓ al Port d'Alc˙dia. El dimarts 3 es disputarÓ l'etapa reina, amb sortida a Sˇller i arribada al Port de Sˇller. El dimecres 4 la cursa es desplašarÓ de Cala Bona a Manacor. L'˙ltima etapa, el dijous 5, comenšarÓ a Magaluf i finalitzarÓ a Palmanova, desprÚs de passar per cinc ports de muntanya.

MÚs informaciˇ: www.vueltamallorca.com

Foto ę Arxiu BalearWeb
 
Data de publicaciˇ: 28/01/2004

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat