Anar directament al contingut

Manifestació: Qui estima Mallorca no la destrueix

Manifestació: Qui estima Mallorca no la destrueix

El dissabte 14 de febrer a les 18:00 h s'iniciarà a la Plaça d'Espanya la manifestació en defensa del territori i el medi ambient "Qui estima Mallorca no la destrueix". Segons els organitzadors, la mobilització respon a la necessitat de fer front a les actuacions que en aquests moments es porten a terme, com són l'ampliació de l'aeroport de Son Sant Joan, la construcció de noves autopistes i autovies (Inca - Manacor, Inca - Sa Pobla, el 2n Cinturó de Palma, S'Arenal-Llucmajor, Variant de Llucmajor, Palmanova- Peguera, etc.), la derogació dels parcs naturals de Llevant (Mallorca) i Cala d'Hort (Eivissa), l'impuls de noves urbanitzacions al litoral i la construcció de noves infraestructures energètiques (una nova central), d'aigua (4 noves dessaladores) i de residus (més línies d'incineració).

La manifestació realitzarà un recorregut que anirà de la Plaça d'Espanya fins a la Plaça Major, passant pels carrers Oms, La Rambla, Unió, Born, Conqueridor, Cort i Colom. L'acte és convocat pel GOB i per les set plataformes següents: "Autovia No", Plataforma No al 2n Cinturó, Plataforma Si desdoblament No Autopista Inca - Sa Pobla, Plataforma contra el Parc temàtic d'Inca, Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma, Plataforma contra l'entrada del gasoducte per Es Carnatge, Plataforma d'es Migjorn contra l'autopista.

Amb motiu de la Manifestació, el fotògraf Miquel Àngel Dora ha posat en marxa la web "Fotògrafs de natura en defensa de Mallorca" amb una cinquantena de fotografies d'autors diferents que tenen com a tema central el logotip de la manifestació.

Foto: portada de "Fotògrafs de natura en defensa de Mallorca"

ACTUALITZACIÓ (11/02/2004): segons nota informativa del GOB de dia 10 de febrer, prop de 80 entitats ja s'han adherit a la manifestació.

 
Data de publicació: 02/02/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat