Anar directament al contingut

La Copa Davis de tennis a Palma

La Copa Davis de tennis a Palma
Del 9 al 11 d'abril es disputarÓ a la Plaša de Toros de Palma l'eliminat˛ria de quarts de final de la Copa Davis entre Espanya i Holanda corresponent al grup mundial. L'equip espanyol estÓ format pels tennistes Juan Carlos Ferrero, Carlos MoyÓ, Rafael Nadal i Tommy Robredo, i formen l'equip holandŔs John Van Lottum, Sjeng Schalken, Raemon Sluiter i Martin Verkerk.

La decisiˇ de la Real Federaciˇn Espa˝ola de Tenis d'elegir la ciutat de Palma per celebrar aquesta eliminat˛ria ha despertat una gran expectaciˇ a tota l'illa, incrementada per la participaciˇ en l'equip espanyol dels mallorquins Carlos MoyÓ (Palma, 1976) i Rafael Nadal (Manacor, 1986), que va ser distingit com el jugador revelaciˇ de l'any 2003 per l'ATP.

Venda d'entrades per Internet a: entradas.elcorteingles.es

Foto: Rafael Nadal
 
Data de publicaciˇ: 28/03/2004

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat