Anar directament al contingut

Empresa mallorquina premiada pel "Proyecto Neti"

Empresa mallorquina premiada pel "Proyecto Neti"

4Colores guardonada dins la categoria d'Emprenedor Social.

L'empresa 4Colores, liderada pel mallorquí Miquel Piñol, rebé el passat 8 de juliol el premi al Millor Projecte Social 2004 dins la 3a convocatòria del Projecto NETI (Nuevas Empresas de Tecnologías Innovadoras) que organitzen l'Instituto de Empresa de Madrid i AMENA.

4Colores és una iniciativa privada sense ànim de lucre dedicada a la investigació i desenvolupament de serveis de les tecnologies de la informació i la comunicació, orientades a la inserció sociolaboral de personas amb discapacitats cognitives.

El projecte, tal com explicava el mateix Pinyol a la web Integra't, ja va rebre una menció especial a la 5à edició de l'Internet Global Congress, celebrat a Barcelona el mes de maig de 2003.

La redacció de BalearWeb felicita públicament la iniciativa 4Colores i especialment a Miquel Piñol per la seva tasca a favor de l'anomenada "inclusió digital". Precisament, la web Integra't, desenvolupada per Miquel Piñol la primavera del 2003, va ser un estímul important perquè BalearWeb adoptés la seva actual política d'accessibilitat.

 
Data de publicació: 16/07/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat