Anar directament al contingut

Palma destinarà 51,5 milions d'euros a l'administració digital

Palma destinarà 51,5 milions d'euros a l'administració digital

Gedas Iberia portarà endavant el projecte de modernització.

L'Ajuntament de Palma posarà en marxa un ambiciós projecte de modernització i administració digital, a desenvolupar en els pròxims 10 anys, per un import global de 51,5 milions d'euros. La companyia Gedas Iberia, amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'informàtica (IMI), serà l'encarregada de desenvolupar els diferents apartats contractats: Pla director, Relació amb el Ciutadà, Sistema Integrat de Gestió i Serveis Tecnològics Avançats. A més a més es faran càrrec de la implantació d'altres serveis com ara les unitats mòbils de gestió, la guia 3D de la ciutat, el portal del professional, el projecte educatiu via web, l'inventari mediambiental i el projecte Palma accessible.

En el desenvolupament del projecte Gedas Iberia comptarà amb el suport de diversos partners especialitzats, destacant entre ells HP, SAP i Sponsor, així com les eines TAO de gestió destinades al sector públic.

El servei de premsa de Gedas, que ha fet pública la notícia avui dimecres, desconeixia en el moment de redactar aquesta notícia si el projecte es basarà en programari lliure o privatiu. Tampoc ha pogut dir si els serveis que s'oferiran a través de la web compliran els estàndards i les directrius d'accessibilitat que recomana el W3C.

Foto © BalearWeb: Badia de Palma

 
Data de publicació: 22/09/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat