Anar directament al contingut

Fira d'agricultura ecològica de Mallorca

Fira d'agricultura ecològica de Mallorca

Els dies 1 i 2 d'octubre en el marc de les Fires de Llucmajor.

En el marc de la sèrie de fires que es fan durant la tardor a Llucmajor, els dies 1 i 2 d'octubre se celebrarà la segona edició de la Fira d'Agricultura Ecològica de Mallorca al passeig de Jaume III d'aquesta població.

La Fira començarà a les 10 del mati del dissabte amb la participació de més d'una vintena d'empreses que mostraran productes relacionats amb l'agricultura ecològica. El mateix dia, a partir de les 5 de l'horabaixa, hi haurà tallers infantils amb el Loco Circo de la Vida, grup que a les 9 del vespre també oferirà un espectacle. A partir de les 8 del vespre s'oferirà un sopar de rostit i tumbet de productes ecològics i els actes de la jornada finalitzaran amb una revetlla ecològica amb concerts de S'Arrual Jazz Mort i Es Reboster.

L'endemà diumenge la Fira tornarà a iniciar la seva activitat a les 10 del matí i romandrà oberta fins a les 10 del vespre. Dels actes programats, destaca el dinar de paella de verdures ecològiques.

La Fira compta amb el patrocini de la Conselleria d'Agricultura del Govern i la col·laboració de Semilla, del Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica i de l'Ajuntament de Llucmajor.

Notícia d'arxiu relacionada: Increment de l'agricultura i la ramaderia ecològiques

 
Data de publicació: 24/09/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat