Anar directament al contingut

Imaginar Einstein

Imaginar Einstein

Propostes per a la divulgació del pensament einstenià.

L'any 2005 fou declarat Any Mundial de la Física, en commemoració dels quatre articles que Albert Einstein publicà el 1905, considerat l'Annus Mirabilis. És també, per tant, el centenari de la teoria especial de la relativitat. En el marc d'aquesta celebració, el proper 3 de novembre s'inaugurarà al Casal Balaguer de Palma l'exposició "Imaginar Einsten" que recull onze propostes plàstiques i didàctiques per a la divulgació del pensament einstenià.

Imaginar Einstein és un projecte didàctic de Josep Lluís Pol i Llompart (IES Josep Sureda i Blanes) i Margarita Gayà Moreno (IES Guillem Sagrera) que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Palma. La mostra, que romandrà oberta fins el 19 de novembre, està adreçada al públic en general, però ha estat ideada per ésser visitada pels estudiants d'educació secundària.

Entre les activitats programades entorn l'exposició, Joan Stela i Fiol, professor del Departament de Física de la UIB, oferirà la conferència "Cent anys de relativitat" el 10 de novembre al Casal Solleric.

Més informació: www.mallorcaweb.net/joseplpol

 
Data de publicació: 30/10/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat