Anar directament al contingut

BalearWeb convoca la setena edició del Premi Web

BalearWeb convoca la setena edició del Premi Web

Novetats als requisits de participació i composició del jurat.

BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, convoca la setena edició del Premi Web. La iniciativa compta un any més amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i s'atorgaran tres premis: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros, un segon premi de 600 euros pel segon classificat i un tercer premi de 300 euros pel concursant que ocupi el tercer lloc.

Enguany el Premi Web presenta diverses novetats quant als requisits de participació. Podran participar-hi totes les webs i blocs realitzats per institucions, empreses o particulars originaris o residents a les Illes Balears, sempre i quan utilitzin el català com a llengua principal. La temàtica i el contingut són totalment lliures, quedant excloses les webs de contingut il·legal, violent, racista, xenòfob o pornogràfic. Allotjar la web al servei gratuït de BalearWeb ja no és un requisit de participació.

Una altra novetat del Premi Web 2006 és que la participació és oberta als concursants premiats en anteriors edicions. El jurat també es renova i en comptes d'estar format pels concursants premiats en anteriors edicions, estarà format per un grup d'experts de la Societat de la Informació.

El termini d'inscripció comença avui, 2 d'octubre i finalitza el 3 de novembre. La data prevista per al lliurament de premis, pendent de confirmació, és el 25 de novembre.

Més informació a la pàgina del Premi Web 2006.

 
Data de publicació: 02/10/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat