Anar directament al contingut

Postals de Nadal: felicita els amics per Internet

Postals de Nadal: felicita els amics per Internet

L'autor de la postal nadalenca d'enguany és Miquel A. Dora.

Un any més, amb l'arribada del Nadal, BalearWeb ofereix a tots els usuaris la possibilitat de felicitar els amics i familiars amb postals digitals. Enguany l'autor de la felicitació nadalenca que s'ofereix és el fotògraf de natura Miquel A. Dora.

Els autors de les postals nadalenques dels anys anteriors han estat: Biel Perelló (2005), Antonio Fernández Coca (2004), Oscar Bagur (2003), Jaume Falconer (2002), Antònia Calafat (2001) i Lacomba (2000).

BalearWeb aprofita l'ocasió per desitjar-te un bon Nadal i un feliç any nou. Felicita tu també els teus amics.

 
Data de publicació: 14/12/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat