Anar directament al contingut

Teatre Cafè Sa Botiga de Buffon's

Teatre Cafè Sa Botiga de Buffon's

Nou espai escènic a Palma.

Sa Botiga de Buffon's és un nou teatre cafè creat per la companyia Buffon's. El local, situat al carrer Vall d'Argent 29 de Palma, molt a prop de la plaça Madrid, es va inaugurar el passat mes de desembre.

Buffon's defineix aquest espai escènic com un lloc on "deixar, per unes hores, els problemes quotidians i gaudir del teatre, després de degustar un suculent sopar". L'oferta gastronòmica és un llistat de 13 varietats de pa amb oli, gelats de Sóller i altres postres. Pel que fa a les begudes, destaca la selecció de sucs i infusions.

La programació actual de Sa Botiga de Buffon's inclou l'obra "Buffet Lliure", un espectacle improvisat a càrrec de la companyia ImproBand (dijous 11, 18 i 25); "TV or not TV", un espectacle de clown teatral sense paraules a càrrec de la companyia Té a tres (dimecres 10, 17, 24 i 31); "Misterio Bufo", un monòleg amb guió i interpretació de Gori Artieda, de la companyia Buffon's (dijous 4 i dimarts 9, 16, 23 i 30) i "Provocactores", una combinació d'esquetxos a càrrec de la mateixa companyia Buffon's (divendres 5, 12, 19 i 26, i dissabtes 6, 13, 20 i 27).

Per assistir a les funcions cal una reserva prèvia al telèfon 660 419 673 ja que les places són limitades.

Es pot trobar àmplia informació sobre Sa Botiga de Buffon's i els espectacles en cartell a la web: www.buffons.net

Fotos © MallorcaWeb

  • Vista general del local
  • Espectacle "TV or not TV"
 
Data de publicació: 04/01/2007

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat