Anar directament al contingut

Manifestació Salvem Mallorca

Manifestació Salvem Mallorca

Unes 50.000 persones reclamen la protecció del territori.

Milers de persones de totes les edats es varen manifestar dissabte pels carrers del centre de Palma en defensa del territori i el medi ambient. La mobilització, convocada per la Plataforma Salvem Mallorca i el GOB, comptà amb una participació històrica que alguns xifren en més de 50.000 persones, superant la celebrada el dia 14 de febrer de 2004 amb el lema "Qui estima Mallorca no la destrueix".

Un grup de xeremiers i una pancarta amb l'eslògan "Prou destrucció, Salvem Mallorca" van encapçalar la manifestació que transcorregué pacíficament des de la plaça d'Espanya fins la plaça Major, on pujaren a l'escenari per llegir el manifest unitari la periodista Maria Lluïsa Suau i el el pintor i director de teatre Joan Lacomba.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15
 
Data de publicació: 18/03/2007

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat