Anar directament al contingut

Webcams de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

Webcams de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

Imatges de les quatre illes en temps real.

Les webcams o càmeres web són com finestres que ens permeten veure llocs remots en temps real. A més de servir com a reclam turístic dels indrets que ens mostren, aquests aparells connectats a Internet faciliten informació meteorològica molt pràctica, com el nivell de nuvolositat o l'estat del mar.

Al directori de MallorcaWeb es pot trobar una dotzena de webs que ofereixen imatges de Mallorca en directe. El llistat inclou, entre altres, la càmera web que el Consell de Mallorca té instal·lada a la seva seu mostrant la badia de Palma i les 13 càmeres que monitoritzen la Via de Cintura amb l'objectiu d'informar de l'estat del trànsit. Destaca la webcam d'InfoCasaColom, a Portocolom, amb moltes opcions de zoom, rotació i punt de vista.

Les webcams a Menorca, Eivissa i Formentera no són tan abundants. Al directori de MenorcaWeb actualment es troba només una web que ofereix webcams de Ferreries. Al directori d'EivissaWeb són tres les webs amb imatges en temps real d'Eivissa, principalment de l'àrea de Sant Antoni de Portmany. I finalment, al directori de FormenteraWeb es troba la web del Blue Bar, que ofereix imatges de la Platja de Migjorn.

 
Data de publicació: 26/03/2007

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat