Anar directament al contingut

BalearWeb convoca la vuitena edició del Premi Web

BalearWeb convoca la vuitena edició del Premi Web

Les webs participaran en categories i augmenta el nombre de premis.

BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, convoca la vuitena edició del Premi Web. La iniciativa compta amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, la Regidoria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma i la Fundació Pilar i Joan Miró, lloc on es celebrarà l'acte de cloenda.

En aquesta vuitena edició s'atorgaran tres premis en metàl·lic: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros, un segon premi de 600 euros per al segon classificat i un tercer premi de 300 euros per al concursant que ocupi el tercer lloc. A més a més es lliuraran 9 xilografies originals realitzades per prestigiosos artistes de les Illes Balears, una per al guanyador de cadascuna de les categories en què competiran les webs.

Podran participar en el concurs totes les webs i blocs realitzats per institucions, empreses o particulars originaris o residents a les Illes Balears, sempre i quan utilitzin el català com a llengua principal de la web. La temàtica i el contingut són totalment lliures, quedant excloses les webs de contingut il·legal, violent, racista, xenòfob o pornogràfic.

Les webs participants es publicaran a la web del concurs de forma immediata, prèvia aprovació dels organitzadors. Així les webs participants es podran seguir en temps real i obtindran una major difusió. Cal recordar que l'objectiu d'aquest concurs és promoure les webs en català relacionades amb les Illes Balears i Pitiüses. El concurs també pretén oferir una visió general de l'estat d'Internet en català a l'arxipèlag.

El termini d'inscripció finalitza el 7 de maig i la data prevista per al lliurament de premis és el 7 de juny a les 12:00 h.

Es pot trobar més informació a la pàgina del Premi Web 2008

 
Data de publicació: 25/03/2008

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat