Anar directament al contingut

Concert coral al Torrent de Pareis

Concert coral al Torrent de Pareis

Un dels esdeveniments musicals més singulars de l'estiu mallorquí.

El diumenge 5 de juliol, a partir de les 17:00 h, se celebrarà una nova edició del Concert del Torrent de Pareis (Escorca), un dels esdeveniments musicals més singulars de l'estiu mallorquí. El concert d'enguany anirà a càrrec de les agrupacions corals cubanes Vocal Tempo i Nice Four.

Els concerts corals al Torrent de Pareis començaren el 1964 per iniciativa del pintor català Josep Coll Bardolet (Campdevànol, 1912 - Valldemossa, 2007), resident a Valldemossa des del 1940. En un principi, eren unes audicions de caràcter gairebé íntim. Posteriorment, Sa Nostra assumí l'organització del concert i, any rere any, l'esdeveniment prengué força. Actualment el concert agrupa milers de persones, atretes per la meravellosa combinació entre la bellesa del paisatge i l'harmonia de la música.

Es pot accedir al Torrent de Pareis amb cotxe seguint la carretera que des d'Escorca descendeix fins a sa Calobra. Una altre opció és agafar una de les barques que des del Port de Sóller van fins a sa Calobra i tornar en finalitzar el concert. Per últim, els aventurers que estiguin en bona forma física poden baixar a peu des d'Escorca fins a sa Calobra seguint el curs del Torrent de Pareis, excursió que s'ha de fer de bon mati per evitar la calor i acompanyat d'una persona que conegui la zona.

 
Data de publicació: 01/07/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat